Apkures sistēmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
dienests, diennakts kanalizācijas avārijas dienests, ūdensvadu un kanalizācijas avāriju novēršana, apkures , katlu uzstādīšana, apkures sistēmu izbūve, apsildāmo grīdu uzstādīšana, apkures iekārtu apkope, santehnikas

Apkures Sistēmas remonts, SIA

Raunas iela 39 k-2 – 23, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

Apkures markets, SIA

Raunas 39 k.2-23, Rīga, LV-1084
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Apkures sistēmu serviss, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Bauskas iela 2 – 7, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Aquabalt, SIA, ūdens filtri, filtru iekārtas

Latgales 256A-3.st., Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Ūdens filtri,ūdens filtru ierīces, ūdens filtru iekārtas ✓ Dzeramais ūdens, tīrs ūdens ✓ Akvafor ŪDENS FILTRI ✓ Ražošanas sistēmas ✓ Ūdens paraugi ✓ Dzeramā ūdens filtri, filtru sistēmas ✓ Ūdens attīrīšanas sistēmas ✓ Filtru uzstādīšana, montāža ✓ Ūdens analīze, ūdens ekspertīze ✓ Ūdens atdzelžošana ✓ Ūdens mīkstināšana ✓ Ūdeņraža ūdens ģenerators, ūdeņraža ģeneratori ✓ Ūdens filtri Aquathin, Aquaphor, AquaFilter

Aquafix, SIA

Nīcgales 21-1, Rīga, LV-1035
Apkures tehniskais projekts, apkures ierikošana, apkures sistēmu montāža, apkures katlu uzstadīšana,, apkures sistēmas uzstādīšana.

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Arji, SIA

Gaujas 4, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apkures katli, apkures katlu apkope, apkures katlu remonts., Apkures sistēmas . Siltummaiņi. Ūdensapgāde. Kanalizācijas sistēmas , kanalizācijas montāža.

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Sanitāras un apkures iekārtas uzstādīšana un apkalpošana ✓ Sūces novēršana zem vannas ✓ Sūces novēršana zem izlietnes ✓ Maisītāja uzstādīšana un remonts ✓ Izlietnes uzstādīšana ✓ WC poda uzstādīšana ✓ Vannas uzstādīšana ✓ Radiatora uzstādīšana ✓ Duškabīnes uzstādīšana ✓ Veļas mašīnas pieslēgšana ✓ Trauku mazgājamās mašīnas pieslēgšana ✓ Ūdens sildītāja (boilera) uzstādīšana ✓ WC poda pārplūdes trauka remonts ✓ Sifona maiņa ✓ Kanalizācijas cauruļu maiņa (līdz 110mm) ✓ Aukstā-karstā ūdensvada izbūve ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu uzstādīšana ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu apkope

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

BL serviss, SIA

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Darbības jomas:: ✓ Kondicionieri ✓ Ventilācija ✓ Siltumsūkņi ✓ Apkure Apraksts: Uzņēmums piedāvā kondicionieru, ventilācijas, gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu, kā arī apkures sistēmu uztādīšanu, apkalpošanu un remontu. Uzņēmuma darbinieki ir kvalificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi nozarē, tāpēc spējam ieteikt labākos iespējamos risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm. Uzticētos darbus veicam ātri, precīzi un kvalitatīvi. 

Baložu zaļā sēta, SIA

"Viesturi" , Limbažu pagasts, Limbažu nov.
kanalizācija, kanalizācijas izbūve, visa veida kanalizācijas sistēmu izbūve, ūdensvada izbūve, apkure, apkures , ierīkošana, avārijas dienests 00-24 serviss Vidzemē, siltumtehnika apkures iekārtas, siltumizolācijas

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Balvu enerģija, AS

Bērzpils 30, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Tehniskie noteikumi jauna objekta pieslēgšanai centralizētai siltumapgādes sistēmai ar siltumtīklu un ISM izbūvi; ✓ Tehniskie noteikumi siltumtīklu un/vai ISM rekonstrukcijai. Darbība: Pašreiz Balvu pilsētas siltumtrases ir pilnībā rekonstruētas - rekonstruēto siltumtrašu garumi sastāda kopējo summu 8974,45 metri - Stekentavā 2'141.55 metri un pilsētā 6'832.9 metri. Pagājušā gadsimta sešdesmitajos-septiņdesmitajos gados būvēto siltumtrašu rekonstrukcijas darbi tika paveikti no 1998. gada līdz 2007. gadam.Centralizētajai siltumapgādes sistēmai Balvos ir pieslēgti 121 objekti, tai skaitā: dzīvojamās mājas - 62 (2300 dzīvokļi ar kopējo apsildāmo platību 107961 m2); privātmājas, sabiedriskās ēkas - 59 objekti. Visas ēkas ir pieslēgtas pēc 2-cauruļu pieslēgumu shēmas un tajās ir izbūvēti individuālie siltummezgli. Visos objektos ir uzstādīti siltumenerģijas skaitītāji.